Geen categorie

Dag 7: van Bedburg Hau naar Marienbaum

Vandaag begint de dag met een goed ontbijt. Ik word uitgezwaaid door Anja en ze zegt mij dat ik haar altijd mag bellen als ik problemen heb in Duitsland. Heel lief!

Het lopen gaat goed vandaag en mijn humeur is ook goed. Vandaag ga ik Thomas weer zien, super leuk! Er gaat flink wat water doorheen en het landschap is prachtig. Ik zie zelfs de schelpjes staan op palen die de Duitslandse jacobsroute aangeven.

Als ik bij het voorlaatste dorpje aankom voor vandaag is mij water bijna op. Ik spreek een vrouw aan of ze water voor mij heeft, ze komt terug met mijn fles water en een stuk watermeloen. Wat is dit bijzonder en erg lief!

Ik hou pauze bij een kerkje en als ik weer verder ga, val ik.. Daar lig ik op de grond. Even schiet mijn hele pelgrimage door mijn hoofd heen. Ik begin alles te checken. Mijn bril is wonder boven wonder nog heel en ook mijn voeten mankeren niks. Later merk ik de bult op mijn hoofd op en ook schaafwonden op mijn knie.

Aangekomen in Marienbaum zie ik Thomas, heel fijn. Ik regel nog een stempel van de kerk en dan gaan we met de auto naar een dorpje verderop en daar dropt Thomas mij morgen weer waar ik was gebleven.

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s