Geen categorie

Dag 6: van Kranenburg naar Bedburg Hau

Eerst wil ik jullie allen bedanken voor het steeds berichtjes sturen onder mijn blog, ik reageer er niet afzondelijk op in de meeste gevallen maar het doet mij meer dan goed. Het is fijn te merken dat zoveel mensen achter mij staan.

Toen ik vanmorgen wakker werd merkte ik dat ik niet zo goed in mijn hum zat, ik voelde mij niet helemaal top, mentaal gezien. Die dagen zitten er ook bij. Na een goed ontbijt ging ik op pad, de kms gingen lekker vandaag.

Vandaag kwam ik door Kleve

De laatste twee avonden had ik steeds hoofdpijn omdat ik te weinig gedronken had. Maar Gosse heeft mij daar heel goed bij geholpen. Ik drink nu meer. Vandaag geen hoofdpijn!

Ik heb vandaag weer van de route afgeweken om bij mijn logeeradres aan te komen. En morgen ga ik dan echt de pelgrimsroute lopen. Het lopen ging echt heel erg goed. Gaanderweg ging ik mij beter voelen.

Ik heb met varkens geknuffeld!

De verrassing kwam toch echt toen ik bij mijn 1e couchsurving adres aankwam. Ik sta versteld van de gastvrijheid, het doet mij goed. Het is een mooie boerderij en er zijn allerlei dieren. Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven met varkens geknuffeld. Verder lekker bijtijds naar bed vandaag. Nu nog even van een lekkere kop thee en genieten van deze prachtige plek.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

Een gedachte over “Dag 6: van Kranenburg naar Bedburg Hau”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s