Geen categorie

Dag 8: van Marienbaum naar Wardt

Gistermiddag ontmoette ik Thomas, voor het kerkje in Marienbaum. Het was heel fijn om hem weer te zien. De stempel in mijn pelgrimspaspoort werd gisteren uitgereikt door een zuster. Dat was echt even een mooi moment.

Thomas en ik hebben er een fijne avond van gemaakt. En hij heeft mij geholpen met het zoeken van campings voor de komende dagen, want die zijn er niet zoveel.

Vandaag heb ik een kleine 10 km gelopen naar mijn slaapadres, een B&B dit keer. Even een kleine rustdag. Het was een prachtige wandeling over landweggetjes en een klooster, helaas was het klooster niet meer in functie. Wel heb ik er een mooie stempel kunnen halen. Ik ben sinds meer dan een week even alleen. Hoewel dat best gek is, vind ik de rust en stilte heel fijn.

Morgen staat er een pittige ettappe op het programma waar ik een beetje tegen opkijk. Ik loop meestal tussen de 18 – 20 km. Omdat de campings erg dungezaait zijn, ga ik morgen 21,9 km lopen naar de camping. Maar met rustig wandelen, pauze nemen en zo moet het wel lukken.

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

Een gedachte over “Dag 8: van Marienbaum naar Wardt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s