Geen categorie

Dag 4: van Zetten naar Nijmegen

Ik lig net in bed en kijk terug op een wat pittige maar geslaagde dag.

Vanmorgen werd ik wakker in de caravan en ben ik best snel op pad gegaan. De eerste helfst ging voortvarend en snel, wel regen maar het viel mij reuze mee, geen stortbui zoals gisteren. De laatste 10 km liep ik op de dijk naar Nijmegen toe, dat was best pittig want de wind kwam overal vandaan en dat maakte het best zwaar.

Genietend van de natuur, dit zie je niet elke dag!

Snel daarna kwam ik een andere pelgrim tegen! Voordat ik het kon vragen waar ze naartoe ging vroeg zij mij al waar ik naartoe ging. Zij ging op reis naar het innerlijke in haarzelf en had al 950 km gelopen over hoofdzakelijk Nederlandse wandelpaden. Het was een mooie en inspirerende ontmoeting waar ik zeker wat van opgestoken heb.

Toen ik nog 7 km te gaan had werd het best pittig maar ik kon Nijmegen al zien liggen. Het uitzicht werd steeds mooier en dat merkte ik wel. Ookal deden mijn voeten zeer of had ik last van mijn rug, het was zo machtig mooi om de bruggen van Nijmegen te zien.

Om bij mijn logeeradres te komen moest ik door de stad heen in Nijmegen. Het was even heel pittig maar ik werd liefdevol opgevangen door Emma. Leuk zo’n naamgenoot.

Prachtig uitzicht!

Het is gezellig geweest hier in Nijmegen, ik heb mij zeker vermaakt en ben dankbaar dan Annemarie en Pieter hun huis voor mij hebben opengesteld.

Morgen ga ik de grens over!

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

7 gedachten over “Dag 4: van Zetten naar Nijmegen”

  1. Wauw Emma! Wat geweldig knap dat je ondanks dat het op een gegeven zo pittig werd toch positief kon blijven. Hopelijk ga je een goede nacht tegemoet en kun je morgen met frisse energie de kilometers richting Duitsland gaan maken! Toi toi toi!

    Like

  2. Via mijn zoon Michel hoorde ik onder jouw pelgrimstocht. Met belangstelling lees ik erover dat jouw blog. Ik vind het knap wat je presteert. En hele goede reis gewenst en veel kracht!

    Like

  3. Ik was zondag in de kerk en vond het zo bijzonder je op pad te zien gaan. Fijn dat ik je kan volgen via dit blog. Wens je een hele goede tocht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s