Geen categorie

Dag 3: van Ede naar Zetten

Vandaag er vol tegenaan met een ettape van zo’n 20 km. Ik werd uitgezwaaid en ging op pad. Het was regenachtig vandaag maar als je dan kunt schuilen voor een stortbui dan is dat toch minder erg.

Een aantal plaatsen gepasseerd

In Ede kwam ik langs het ziekenhuis waar Mr. Sokjes gevonden is. Verder was het een wat saaie ettape. Al werd het na Wageningen toch wel bijzonder. Met het pontje overvaren, het voelt nu echt ver weg. De natuur was ook erg mooi hier, prachtig met het water.

Een mooi moment, nu ben ik echt ver weg!

De laatste kilometers waren pittig en ik bad een rozenkrans. Dat helpt mij om door te zetten en even mijn gedachten te verzetten.

Ik moest voor vandaag mijn eigen eten verzorgen. Maar mijn tas is best een aantal kilos dus ik besloot eerst naar het logeeradres te gaan. Ik had hele andere mensen in gedachten maar trof een man in een scootmobiel aan. We gingen aan de thee en raakte aan de praat. Het is bijzonder dat mensen die je echt niet kent hun huis openstellen voor een pelgrim.

Ik mocht lekker in bad(echt een verwennerij) en ik heb een hele tijd persoonlijke gesprekken gevoerd met de vrouw des huizes. Het is bijzonder hoe mensen zich voor je openstellen en hun bijzondere verhaal delen.

Vanavond slaap ik in een caravan. Nog nooit gedaan dus dat mag ik ook weer van mijn bucketlist afstrepen.

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

3 gedachten over “Dag 3: van Ede naar Zetten”

  1. Je hebt er echt goed de vaart in! Je bent al bijna in Duitsland joh 😉 Succes met de regendag vandaag. Hopelijk valt het een beetje mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s