Geen categorie

Dag 2: van Achterveld naar Ede

Vandaag begint de dag met een goed ontbijt, ik krijg ook een lunchpakketje en zo iets na 9 uur neem ik afscheid. Dankbaar voor de gastvrijheid.

Het is rustig en ik overdenk de vorige dag, het was een mooie dag maar ook met best veel indrukken. Het is rustig en ik kom weinig mensen tegen, maar saai is het niet.

Nog even genieten van het echte Nederlandse uitzicht

Na zo’n 8 kilometer zie ik een bord staan van het Leger des Heils, ik krijg een ingeving en loop er naar binnen. Ik vraag of ze een slaapplaats voor mij weten in Zetten, Heteren of Andelst. Er gaat niet direct een belletje rinkelen maar ze zijn bijzonder gastvrij. Één vrouw in het bijzonder is erg aardig. Samen bellen we naar verschillende kerken in Zetten en na een paar keer nee, komt er een ja. Ik heb een plekje gevonden in Zetten, bij mensen van een kerk.

Ik loop verder en kom aan in Ede, hier mag ik slapen bij een lieve gastvrije familie. Ik voel mij direct op mijn gemak en ze zijn ook naar Rome gefietst. Er komen routeboekjes en kaarten tevoorschijn, heel leuk. Ook komen er persoonlijke onderwerpen aan bod, het is is een gezellige avond.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s