Geen categorie

Dag 11: van Moers naar Langst Kierst

Het is echt met geen pen te beschrijven hoe ik mij voel. De afgelopen twee dagen waar mentaal behoorlijk pittig en werd ik overmand met de vraag waarom doe ik dit? Ik kan niet alles verklaren of benoemen maar er word voor mij gezorgd. En dat ervaren is iets heel bijzonders.

Vandaag was een mooie goede dag, eentje waarbij het lopen erg lekker ging. Zelfs als kwam ik niet langs de Duitse Jacobsroute. De eerste 10 km gingen heel goed en daarna zocht ik al gauw de supermarkt op om wat eten te kopen. Meestal iets van een salade, wat brood en een sapje. En wat was ik blij toen ze in diezelfde lidl een oplaadsnoer hadden die ik nog zocht omdat gisteren de andere kapot was gegaan.

Verder het laatste stuk door mooie landweggetjes en iets omgelopen voor een kerk die helaas dicht bleek te zijn. Maar het was de 1e kerk die ik in de laaate 3 dagen gezien had dus ik ben naast een boom bij de kerk gaan zitten. Daarna was het nog een klein stukje naar de camping, die pal naast de rijn ligt.

De verschillen in landschap vandaag!

Morgen loop ik naar een klooster in Neuss en ga ik vragen of ik daar mag slapen.

Oh en met de vlog ben ik bezig, ik heb alleen geen wifi en beperkt stroom. Maar het komt!

Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Advertentie

6 gedachten over “Dag 11: van Moers naar Langst Kierst”

  1. Hoi Emma, elke avond kijk ik uit naar jouw verhaal van de dag. Ik vind het fantastisch om zo met jouw mee op reis te gaan. Moe maar voldaan, welterusten voor straks, en morgen weer een g o ede dag.

    Like

  2. Ik vind het zo ontzettend knap hoe je omgaat met alle indrukken die je op je pad tegenkomt. Blijf mild en geduldig naar jezelf in alle levenslessen waarmee je nu dealt. Je mag trots zijn op elke stap die je (al!) hebt gezet🌻.

    Dikke knuffel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s