Geen categorie

It giet oan!

Ik ga, ik ga gewoon! Op zondag 5 juli vertrek ik, vanuit de H. Mis mag ik vertrekken. Naar plekken gaan die voor mij nog onbekend zijn, met als eindbestemming Rome. Ik heb in de tussentijd niet stil gezeten. Ik heb veel getraind, veel gelopen. En dit keer neem ik een tent mee en kampeerspullen. Dan ga ik op zoek naar een plekje waar ik mag staan met mijn tentje.

De generale repetitie

Gisteren ging ik samen met Thomas op pad, we liepen van Bilhoven, helemaal door het bos richting Hilversum. Het was een erg mooie tocht maar ook best pittig. Mijn rugzak moet toch echt nog wat lichter. Toen we op de camping aankwamen kregen we een mooi plekje, waar ik direct op het gras plofte, we zijn er dan, dacht ik. Ook het tent opzetten ging prima, inschrijven en toen maar eens koken. Dat ging niet helemaal hoe het gaan moest, er was iets misgegaan waardoor het gasflesje opeens vlam vatte. Een eng gezicht, maar naar wat geroep om hulp kwam de eigenaar van de camping rustig aanlopen. Hij liep er rustig op af en vertelde ons dat de schroef er niet goed op zat. Dat was wel even schrikken, maar we konden daarna gelukkig weer koken. Nog even oefenen met het gassteltje dus. Verder trok er een flink hoosbui over de camping, de vuurdoop van mijn tent.

We hebben er een gezellige avond van gemaakt want dit was ook onze mini vakantie. Ik heb er erg van genoten en ik kijk er naar uit om als pelgrim te vertrekken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s